Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Vyplněním a odesláním formuláře nám udělujete souhlas s tím, aby osobní údaje v poskytnutém rozsahu byly naší společností (Café náměstí s.r.o.) zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOU“) za marketingovými účely (zejm. pro zasílání informací souvisejících se zbožím a službami poskytovanými naší společností, se zasíláním obchodních sdělení dle zákona č. 480/2004 Sb., zákona o některých službách informační společnosti, dále jen “marketingové účely”), a to až do odvolání souhlasu. Zároveň berete na vědomí, že zpracováním osobních údajů může naše společnost pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele.

Dále nám tímto udělujete souhlas s tím, aby osobní údaje v poskytnutém rozsahu byly naší společností (Café náměstí s.r.o.) předávány třetím osobám – společnostem ABC Finance s.r.o. (provozovatel Bistro Magdalene), IČ 01887980, se sídlem Fr. Ondříčka 417/52, České Budějovice 2, 370 11 České Budějovice, a ABC Poradenská, s.r.o. (provozovatel Hospůdky U Divadla), IČ 45023409, se sídlem Krajinská 33/5, 370 01 České Budějovice, a to za účelem zpracování těchto osobních údajů těmito společnostmi pro marketingové účely.

Z tohoto souhlasu Vám plynou práva na přístup k informacím dle § 12 ZOOU, zejména právo žádat o vysvětlení zpracování osobních údajů či odstranění nežádoucího stavu dle § 21 ZOOU.

Rezervace stolu

Esence Café 

Náměstí Přemysla Otakara II. 5
370 01 České Budějovice

 

Provozovatel:

Café náměstí s.r.o.
IČ: 06223940
DIČ: CZ06223940

Otevírací doba:

Po – Čt:

Pá – So:

Ne:

7:00 – 22:00

7:00 – 00:00

8:00 – 20:00

 

Odpovědná osoba:

Martin Pražák

Tel: 720 039 950
E-mail: rezervace@esencecafe.cz

Návrh: Art4promotion

Technická realizace: CHCIWWWSTRANKY.CZ